logo





Answer Page

Answer Page

Confirmation page

Confirmation Page



« | »

JAMB Sweet Sixteen Possible Questions The May Ask

Possible Questions and Answers On JAMB Sweet Sixteen Novel

  1. Who is the protagonist in the book sweet sixteen?
    ANS. Aliya
  2. What was the introductory statement on Aliya’s 16th birthday letter?
    ANS.”How time flies”
  3. In the department of rascality and smartness who was the gold medalist?
    ANS. Akin.
  4. To Aliya what is the meaning of being dumb?
    ANS. Not being intelligent.
  5. What is the title of chapter one of sweet sixteen?
    ANS. The letter.
  6. What is Aliya’s mother profession?
    ANS. Nursing.
  7. What is the name of Aliya’s father?
    ANS. Mr. Bello
  8. To Aliya being called a child is the same thing as?
    ANS. Stupid.
  9. At the birth of Aliya what was he fathers profession?
    ANS. Journalism.
  10. The only thing Aliya’s father thought was worth celebrating was?
    ANS. Achievements not birthday.
  11. The name of the writer of sweet sixteen is ?
    ANS. Bolaji Abdullahi.
  12. What name disgusted Aliya most?
    ANS. You could call her chubby, plump but not fat.
  13. At What age did Aliya start wearing bra?
    ANS. At the age of ten.
  14. At what age did Aliya get into secondary school?
    ANS. 12
  15. What was Aliyas perception about her roommate Grace?
    ANS. She was a nice and generous person.
  16. What was the proof that Aliya was serious in her chemistry for the term?
    ANS. It reflected in her continuous Assessment and she made an A at the end of the term.
  17. What kind of girls did Mr. Bello say boys like?
    ANS. Dumb girls.
  18. According to sweet sixteen what is the main aim of chess game?
    ANS.To capture opponents king.
  19. Why did Aliya not return Tokunbos teddy bear which he gave her on Valentine’s day?
    ANS. She thought she won’t do that without hurting him.
  20. Aliya’s religion was?
    ANS. Islamic religion.
  21. What is the title of Aliyas 16th birthday letter?
    ANS. ”Letter to my daughter”
  22. What was Aliya’s sixteenth birthday present?
    ANS. A portable digital Camera.
  23. What was so special about Aliya’s 16th birthday letter?
    ANS. It had 16 pages and each page for each year of her life.
  24. What was Aliya doing when grace returned from the bathroom on Aliya 16th birthday?
    ANS. Dressing her bed.
  25. What are the definitions Mr. Bello give as the meaning of dumb girls?
    ANS. A girl who needs to live up to peoples’s expectation
  26. What statement does Aliya father make to end discussions during visiting days?
    ANS. ”By the way do you still have your inhalers”
  27. What sickness was Aliya suffering from?
    ANS. Asthma.
  28. What advice did Aliya’s father give to her when she asked if she could return the teddy to bobo.
    ANS. “Well is a decision you have to make for yourself”.
  29. Mention two incidence that stopped Aliya from returning Bobo’s teddy to him?.
    ANS.The duty master approaching them in their mode of discussion and secondly tokunbo travelling to Ireland.
  30. What is Bobo’s real name ?
    ANS. Tokunbo.
  31. She felt she could be charged for the number of words she spoke who is this?
    ANS. Grace.
  32. What surprised Aliya about her 16th birthday letter?
    ANS. She thought her dad copied Maya Angelou work with the title “letter to my daughter”, but was surprised to see her dad copied only the title and wrote the letter in his words.
  33. Apart from Public relations job another occupation considered by Aliya’s mother for her father is?
    ANS. Stand up Comedy.
  34. Who is the king of boys according to the novel?
    ANS. Akin.
  35. What did Aliya’s friends tell her about having male siblings?
    ANS.They are annoying.
  36. What was the name of Aliya’s mathematics teacher?
    ANS. Miss. Salako.
  37. “Must you always be a jerk, she asked menacingly” who was this statement referring to and why?
    ANS. To Akin because he pronounced mensuration as menstruation which made the whole class burst into laughter.
  38. What was people’s perception about Grace?
    ANS. People thought she was a snob because she did not like talking.
  39. Aliya’s birthday gift while in school was mostly given to her by?
    ANS. The principal.
  40. What was written on the teddy bears heart shaped embossement given to Aliya by Tokunbo?
    ANS. I love you.
  41. To perform well in the terminal examination what was Aliya’s plan?
    ANS.To improve her question answering speed by taking off five minutes allowed to each question.
  42. What was the title of Aliya’s 12th birthday letter.
    ANS .Happy birthday my first lady, remember only God is greater than you.
  43. At primary school,Aliya’s father was working with a?
    ANS.Public Relations Agency.
CHECK OUT:  JAMB 2020 EXAM: No NIN, no JAMB EXAM – NIMC

 

Is Waec 2020/2021 time table out,
What is the date for Waec 2020,
Is Waec registration still on for 2020,
Is Wassce 2020 timetable out, waec slip, waec biometric,
waec officials, waec certificate, waec details, waec profile, wassce sc 2019, waec ss1 registration,
jamb 2020/2021 registration, jamb 2020 registration, jamb 2020/2021 syllabus, jamb form 2020/2021, jamb syllabus, when is jamb form 2020/2021 coming out, jamb 2020/2021 registration form, when is jamb 2020 starting,
jamb form 2020/2021, jamb 2020 registration, jamb 2020/2021 syllabus, when is jamb form 2020/2021 coming out, jamb 2020/2021 registration form, jamb 2020 syllabus, when is jamb registration for 2020 2021 starting, gce 2020/2021, best jamb runs website,
2019 jamb runs, jamb runs 2020/2021, 2020 jamb cbt runz,
2020jamb cbt expo, jamb runs whatsapp group, how to get 2020 jamb expo, free 2020 jamb expo, jamb runs website

Join Our Telegram Channel |Whatsapp Our Admins: Click Any Name Mr.Paul or Mr.Henry

Comment

Posted by on 28th March 2019.

Categories: JAMB

2020/2021 waec runs,2019/202 waec gce time table,2020/2021 neco exam runs,2020 jamb runs,jamb cbt runs,when is waec 2019 result coming out,best site to get exam runs,2019/2020 neco runs,2019 waec gce runs,2019 gce expo exam,2020 top 10 exam expo site,best exam site for expo,jamb cbt runs 2020,waec expo 2020,neco runs/runz 2020,2020 neco time table,2020 waec gce time table,examhot expo 2020,examclass expo,exam loaded,earlyanswer,examorigin,bombexpo,examgreat,no 1 expo site,get waec exam expo,get neco expo,get jamb cbt expo,neco time table site,gidifans,gidifans,verify waec and neco exam answer,verify jamb cbt runs,jamb cbt 280 expo, 290 jamb cbt expo,jamb expo 300,score 280 in jamb cbt answer runs,examkey site,examkey,2020/2021 neco waec gce expo runs,nabteb runs,2019/2020 nabteb exam expo,2020 nabteb exam answer,2019 nov nabteb answer,best examloaded,expotab,expotab exam,2019 neco runs GET EXAM EXPO ANSWER TO ALL EXAM QUESTIONS WAEC NECO NABTEB GCE JAMB,BEST EXAM SITE,jamb,waec,neco,gce,nabteb,early answer,earlyanswer,questions, question, answers, answer, syllabus,2019,gce,expo,post utme,admission,postutme,waec questions,jamb questions,waec syllabus, jamb syllabus, waec question, jamb question, gce questions, nabteb questions, gce answers, nabteb answers, 2019 WAEC EXPO, 2019 WAEC ANSWERS, WAEC 2019 EXPO, 2019 WAEC ANSWERS, FREE WAEC EXPO, FREE EXPO ON WAEC, WAEC 2019 EXPO FOR FREE, FREE 2019 WAEC ANSWERS, 2019 WAEC QUESTIONS, 2019 WAEC ANSWERS, 2019 WAEC EXPO ANSWERS,2019 WAEC ANSWERS, 2019 WAEC RUNS, FREE 2019 WAEC ANSWERS, 2019 WAEC RUNS, 2019 WAEC ANSWER, 2019/2020 WAEC EXPO, 2019 WAEC QUESTIONS, 2019 WAEC QUESTIONS, WAEC EXPO ANSWERS,2019 WAEC EXPO, WAEC 2019 ANSWERS, WAEC 2019 ANSWER, WAEC 2019 ANSWERS, WAEC 2019 RUNZ, WAEC 2019 ANSWERS, WAEC 2019 EXPO, WAEC ANSWERS 2019. 2019 WAEC QUESTION AND ANSWERS | 2019 WAEC ANSWER | 2019 WAEC QUESTION AND ANSWERS | 2019/2020 WAEC EXPO WEBSITE | 2019/2020 WAEC ANSWERS | WAEC ANSWER 2019 | WAEC QUESTIONS 2019 | 2019/2020 WAEC ANSWER FOR ALL SUBJECTS | CHOCKS CONFIRMED ANSWERS FOR BIOLOGY MATH ENGLISH CHEMISTRY ACCOUNTING COMMERCE GEOGRAPHY FISHERY PHYSICS ECONOMICS HISTORY COMPUTER CIVIC EDUCATION PHYSICAL EDUCATION 2019 WAEC SSCE EXPO | 2019 Waec Exam Runz, Waec 2019 Runs, Waec 2019 Expo Site, Exam Runs, Waec 2019/2020 Runs 100% Correct Expo, Waec 2019 100% Real Expo / Runz, Best Waec 2019 Expo Site 2019 WAEC EXPO | 2019/2020 WAEC RUNZ | 2019/2020 WAEC QUESTION AND ANSWER | 2019 WAEC RUNS | 2019 WAEC SSCE EXPO ALL SUBJECTS QUESTION AND ANSWERS. 2019 WAEC EXPO | 2019 WAEC RUNZ |2019 WAEC TIMETABLE |2019 WAEC SPECIMENS | 2019/2020 WAEC QUESTION AND ANSWER | 2019/2020 WAEC GCE RUNS | 2019 WAEC SSCE EXPO ALL SUBJECTS QUESTION AND ANSWERS 2019 WAEC EXPO | 2019/2020 WAEC RUNZ | 2019/2020 WAEC QUESTION AND ANSWER | 2019 WAEC RUNS | 2019 WAEC SSCE EXPO ALL SUBJECTS QUESTIONS 2019 WAEC EXPO | 2019 WAEC RUNZ | 2019/2020 WAEC QUESTION AND ANSWER | 2019 WAEC RUNS | 2019 WAEC SSCE EXPO ALL SUBJECTS QUESTION AND ANSWERS AND ANSWERS 2019/2020 Waec Questions And Answers | 2019 May June Verified/Real Expo/Runz. WAEC Assistance For Expo 2019/2020 Runz WAEC RUNZ , Real WAEC 2019 Expo site, Exam Runs, Free WAEC Answers, Free , Free WAEC Runs / Runz, Waec , Waec ,Trusted WAEC , WAEC 2019 Correct Expo, WAEC ssce Runs, WAEC Answers, WAEC Exam Gce Assistance, WAEC , Site, WAEC Real Expo / Runz Download WAEC SSCE QUESTIONS Below 2019 WAEC RUNS RUNZ EXPO CHOCKS FOR 2019/19 SESSION Waec 2019/2020 Real Questions and Answers Expo Runz/Runs 2019 Waec Expo,2019/2020 Waec may/June ssce Real/Sure confirmed Questions/Answers/Expo/Runz 2019/2020 Waec Ssce Real/Confirmed Questions And Answers, Expo/Runz 2019/2020 Waec May/June Real Expo, Questions and Answers Waec 2019/2020 Questions/Answers /Expo 2019/2020 Waec Questions And Answers, Expo . 2019 NECO EXPO, 2019 NECO ANSWERS, NECO 2019 EXPO, 2019 NECO ANSWERS, FREE NECO EXPO, FREE EXPO ON NECO, NECO 2019 EXPO FOR FREE, FREE 2019 NECO ANSWERS, 2019 NECO QUESTIONS, 2019 NECO ANSWERS, 2019 NECO EXPO ANSWERS,2019 NECO ANSWERS, 2019 NECO RUNS, FREE 2019 NECO ANSWERS, 2019 NECO RUNS, 2019 NECO ANSWER, 2019 NECO EXPO, 2019 NECO QUESTIONS, 2019 NECO QUESTIONS, NECO EXPO ANSWERS,2019 NECO EXPO, NECO 2019 ANSWERS, NECO 2019 ANSWER, NECO 2019 ANSWERS, NECO 2019 RUNZ, NECO 2019 ANSWERS, NECO 2019 EXPO, NECO ANSWERS 2019. 2019 NECO QUESTION AND ANSWERS | 2019 NECO ANSWER | 2019 NECO QUESTION AND ANSWERS | 2019/2020 NECO EXPO WEBSITE | 2019/2020 NECO ANSWERS | NECO ANSWER 2019 | NECO QUESTIONS 2019 | 2019 NECO ANSWER FOR ALL SUBJECTS | CHOCKS CONFIRMED ANSWERS FOR BIOLOGY MATHS ENGLISH CHEMISTRY ACCOUNTING COMMERCE GEOGRAPHY FISHERY PHYSICS ECONOMICS PHYSICS COMPUTER PHYSICS PHYSICS PRACTICAL PHYSICS PHYSICS PHYSICS PRACTICAL GOVERNMENT PHYSICS PHYSICS LITERATURE ECONOMICS FOOD AND NUTRITION ANIMAL HUSBANDRY DATA PROCESSING OFFICE PRACTICE TOURISM MATHEMATICS AGRIC SCIENCE PRACTICAL GEOGRAPHY PRACTICAL PHYSICAL EDUCATION 2019 NECO SSCE EXPO | 2019 NECO Exam Runz, NECO 2019 Runs, NECO 2019 Expo Site, Exam Runs, NECO 2019/2020 Runs 100% Correct Expo, NECO 2019 100% Real Expo / Runz, Best NECO 2019 Expo Site 2019 NECO EXPO | 2019 NECO RUNZ | 2019/2020 NECO QUESTION AND ANSWER | 2019 NECO RUNS | 2019 NECO SSCE EXPO ALL SUBJECTS QUESTION AND ANSWERS. 2019 NECO EXPO | 2019 NECO RUNZ |2019 NECO TIMETABLE |2019 NECO SPECIMENS | 2019/2020 NECO QUESTION AND ANSWER | 2019 NECO RUNS | 2019 NECO SSCE EXPO ALL SUBJECTS QUESTION AND ANSWERS 2019 NECO EXPO | 2019 NECO RUNZ | 2019/2020 NECO QUESTION AND ANSWER | 2019 NECO RUNS | 2019 NECO SSCE EXPO ALL SUBJECTS QUESTIONS 2019 NECO EXPO | 2019 NECO RUNZ | 2019/2020 NECO QUESTION AND ANSWER | 2019 NECO RUNS | 2019 NECO SSCE EXPO ALL SUBJECTS QUESTION AND ANSWERS AND ANSWERS 2019/2020 NECO Questions And Answers | 2019 May June Verified/Real Expo/Runz. NECO Assistance For Expo 2019/2020 Runz NECO RUNZ , Real NECO 2019 Expo site, Exam Runs, Free NECO Answers, Free , Free NECO Runs / Runz, NECO , NECO ,Trusted NECO , NECO 2019 Correct Expo, NECO ssce Runs, NECO Answers, NECO Exam Gce Assistance, NECO , Site, NECO Real Expo / Runz Download NECO SSCE QUESTIONS Below 2019 NECO RUNS RUNZ EXPO CHOCKS FOR 2019/19 SESSION NECO 2019/2020 Real Questions and Answers Expo Runz/Runs 2019 NECO Expo,2019/2020 NECO may/June ssce Real/Sure confirmed Questions/Answers/Expo/Runz 2019/2020 NECO Ssce Real/Confirmed Questions And Answers, Expo/Runz 2019/2020 NECO May/June Real Expo, Questions and Answers NECO 2019/2020 Questions/Answers /Expo 2019/2020 NECO Questions And Answers, Expo . 2019/2020 NECO Real/Confirmed Expo/Runz, Questions/Answers.Verified/sure 2019/2020 NECO Ssce may/June Question And Answers Expo/Runz. 2019/2020 NECO/Wassce Real Runz, Questions and Answers.2019/2020 NECO Expo, Questions and Answers. NECO 2019/2020 Questions and Answers Runz/Expo.2019/2020 NECO Ssce Expo. Verified 2019/2020 NECO subjects Questions/Answers, Expo/Runz. NECO 2019 Expo site, NECO Exam Runs, 2019 NECO Ssce Questions, 2019 NECO Answers, Verified , Trusted NECO , NECO 2019 Correct Expo, NECO RUNZ,NECO answers 2019 NECO answers for english NECO answers for mathematics 2019 NECO answers literature in english NECO answers for mathematics 2019 NECO answers 2019 NECO answers for biology 2019 NECO 2019 Answers,2019 NECO Expo,NECO 2019 Questions and Answers, Expo and Runs is finally out,Expo for NECO 2019 is Finally Out Today REAL NECO 2019 Questions and answers/EXPO Runz 2019 NECO 2019 Expo NECO Runs and Free Answers for 2019 Examination,Is NECO 2019 Free Expo Out,Is NECO 2019 Questions and Answers Released. NECO 2019/2020 Exam Expo – Runs – Chocks TAGS; NECO Exam Runz, NECO 2019 Runs, NECO 2019 Expo Site, Exam Runs, NECO 2019/2020 Runs 100% Correct Expo, NECO 2019 100% Real Expo / Runz, Best NECO 2019 Expo Site. 2019 NECO EXPO | 2019 NECO RUNZ | 2019 NECO EXPO | 2019 NECO EXPO/RUNS | 2019 NECO QUESTION AND ANSWERS, 2019 NECO Expo, 2019 NECO Runs, 2019 NECO Answers, 2019 NECO Questions NECO EXPO 2019: 2019 NECO EXAM EXPO RUNS | 2019 NECO EXPO ANSWERS/SITE 2019/2020 Waec Real/Confirmed Expo/Runz, Questions/Answers.Verified/sure 2019/2020 Waec Ssce may/June Question And Answers Expo/Runz. 2019/2020 Waec/Wassce Real Runz, Questions and Answers.2019/2020 Waec Expo, Questions and Answers. Waec 2019/2020 Questions and Answers Runz/Expo.2019/2020 Waec Ssce Expo. Verified 2019/2020 Waec subjects Questions/Answers, Expo/Runz. Waec 2019 Expo site, Waec Exam Runs, 2019 Waec Ssce Questions, 2019 WAEC Answers, Verified , Trusted WAEC , WAEC 2019 Correct Expo, WAEC RUNZ,waec answers 2019 waec answers for english waec answers for mathematics 2019 waec answers literature in english waec answers for mathematics 2019 waec answers 2019 waec answers for biology 2019 waec 2019 Answers,2019 waec Expo,waec 2019 Questions and Answers, Expo and Runs is finally out,Expo for waec 2019 is Finally Out Today! REAL WAEC 2019 Questions and answers/EXPO Runz 2019 Waec 2019 Expo waec Runs and Free Answers for 2019 Examination,Is waec 2019 Free Expo Out,Is waec 2019 Questions and Answers Released. Waec 2019/2020 Exam Expo – Runs – Chocks TAGS; Waec Exam Runz, Waec 2019 Runs, Waec 2019 Expo Site, Exam Runs, Waec 2019/2020 Runs 100% Correct Expo, Waec 2019 100% Real Expo / Runz, Best Waec 2019 Expo Site. 2019 WAEC EXPO | 2019 WAEC RUNZ | 2019 WAEC EXPO | 2019 WAEC EXPO/RUNS | 2019 WAEC QUESTION AND ANSWERS, 2019 WAEC Expo, 2019 WAEC Runs, 2019 WAEC Answers, 2019 WAEC Questions WAEC EXPO 2019: 2019 WAEC EXAM EXPO RUNS | 2019 WAEC EXPO ANSWERS/SITE Examloaded,Examgreat,Examplaza,Fullclub,Ceebook,Examclass,Examlogo,Bombexpo,Starloaded,Earlyface,Guruscamp,Gidifans,Examorigin,Examkey,Donprosper,Bookloaded,Christbook,Examwap,Examguru,Examanswer,Starrunz,Surrunz,2019/2020 neco runz runs, neco 2019/2020 answer verified

0 Responses

Leave a Reply

« | »